oh well…

Bila tgh study untuk exam, most student know how hard it is. Though it varies between individual how difficult it is. 

Anyway,

bila ade orang kate,

“takpe, paper tu senang je” (thoughtless, careless remark told by inexperienced people who never goes through the oral exam)

rase nak lepuk je.

tapi mungkin sebab me tak beri penerangan yang jelas sistem exam kat sini. brape kali terang pun, rasa macam penerangan daku ni macam x cukup, so malas, and I picked up “the-layan-je-la” attitude.  walaupun sepatutnya, saya perlu lebih berusaha untuk memantapkan skill penerangan saya.

oh well, me cuba terima ayat itu dengan hati yang lapang dan cuba meyakinkan diri, “ye, paper tu memang senang” dengan confident.

wish me luck for final examssss for my final year here, folks!

Moga dipermudahkan urusan saya dan sahabat2 perjuangan saya…

Ameen…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s